Diskuse

Já, imigrantka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I84v82o 71M96i43l46d33a

21. 2. 2017 14:21

klidně spíte doma ve své posteli, ráno jdete do práce abyste mohla zaplatit nájem, koupit si jídlo, nějaký te hábitek a šminky a v tom na chodbě kravál, bučení do dveří a bác, dveře povolí a do vašeho bytu vtrhne několik divných, tmavých páchnoucích mladíků. všechno vám doma rozmlátí, vykálí se na zem, jelikož jim mísa nic neříká, hádají se, kdo že si vás znectí první a až jsou syti a ukojejeni, když už není co šlohnout, zničit a vy už nevypadáte ani trošku přitažlivě, uříznou vám hlavu nebo vás zahážou kamením, vtrhnou vedle a vedle a vedle a....

nelíbí se vám to? žádné takové!!! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT! VÍTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 0
možnosti
JAZ

To v ČR dělají křesťanští cikáni ne?

0 6
možnosti
JS

R^ Marti, Držte se. Snad ldi začnou zase myslet srdcem...

3 15
možnosti
JC

S cizinci je to jako s kořením: přidáte špetku a jídlo je pikantnější, přidáte půl kila a můžete to vyhodit. A to je asi ten problém. Bojíme se půl kila třeba pepře. Nevím, jak vy, ale já chci žít v Česku. Nechci žít ani ve Vietnamu, ani v Africe. Znám několik rodin přistěhovalců z Balkánu. Ani jedna není na dávkách. Snaží se přizpůsobit. Nedávno šel dokument o tom, jak obtížné bylo sžívání s volyňskými Čechy. A to znali jazyk a žili v cizině cca 150 let. Teď si to vezměte třeba na Senegalce.

43 1
možnosti
Foto

Imigrant se musí vždycky víc snažit než ostatní, je na něj víc vidět. ... A musí mít dobrou pověst, získat si úctu okolí. To se Vám, Marto, daří... A těch 5-10 % zlých a protivných? Takoví se najdou všude, i tam, kde jste se narodila... Být někým ocejchován, označen a zařazen, je moc špatná věc,,. Jo - v našem městě žil kdysi cizinec, šikovný zahradník, nikdo mu neřekl jinak než "bulhar". Pocházel z Bulharska, jeho příjmení téměř nikdo neznal. A to zdánlivě hanlivé slovo "bulhar" byla vlastně pochvala... R^:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8560x
Dle MUDr. Plzáka typ "hospodyně, říznuté intelektuálkou", žijící s rodinou v podhůří italských Dolomit, se srdeční slabostí pro rodnou Telč. Díky vám všem, kteří mě čtete, jsem na jaře v roce 2017 získala Blogerku roku 2016 a Blogerku desetiletí. Jsem autorkou knížek:

- Italské jednohubky (2017 - Mladá fronta)

- Italské dvojhubky (2018 - Mladá fronta)

- Po italsku do hubky (2019 - Mladá fronta)

- Z mého severoitalského deníku (2020 - Ikar).

- Italské trojhubky (2021 - Ikar)

- Italské mentolky (2023 - Ikar)

Tímto vám všem, kteří jste mě četli a čtete, opravdu ze srdce děkuji, protože vy za to můžete. GRAZIE!!!!

Mějte veselé a láskyplné dny. Vaše Marta

kontakt: marta.kucikova@gmail.com

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy